Hej där. Det kom något i vägen för det mesta under våren. Just när jag gett mig den på att åtminstone publicera ett inlägg i veckan efter lång tids torka tog corona över värden. För egen del betydde det mer och intensivt jobb i mitt yrke som kommunikatör inom vårdvärlden. Det mesta annat bleknade och allt fick ställas om.

Apple WWDC20

Så också Apples traditionsenliga sommarkonferens som samlat drivor av utvecklare från när och fjärran. WWDC20 hålls på distans men det blir precis som vanligt en keynote med spännande nyheter. I år mer spännande än på länge med början av skiftet till Apples egna processorer för mac och en helt ny iMac. I morgon kväll bänkar jag mig framför plasman och ser nyheterna via Apple TV+.

Luke Miani har intressanta tankar om vad en ny iMac kan innebära för dagens generation iMac. Luke har liksom mig mest ögon för vilka äldre Appleprylar som ger mest för pengarna.

Apple har annars verkligen gjort ett bra städjobb med att få ordning på de befintliga produktserierna. Behöver man till exempel en ny MacBook av något slag så finns det nu väldigt solida val.

Nu siktar jag på att hålla uppe tempot med åtminstone ett inlägg per vecka.