MaxiMac grundades 2005 och drivs sedan starten med ambitionen att ge intressanta perspektiv på Applevärlden. Jag brukade så gott som varje dag plöja igenom hundratals artiklar från en mängd källor för att vaska fram sådant jag gillar, gärna sådant som inte någon av de andra teknikprylbloggarna i Sverige redan rapporterat om.

Nu är uppdateringstakten väldigt mycket lägre här, med mer fokus på spaningar och tips kring sådant jag snubblat över eller grottat ned mig i.

Webbplatsen använder cookies för att hålla reda på statistik för besök och annat nödvändigt mys. Gillar du inte kakor är det bara att slå av dem i webbläsaren eller bygga en tidsmaskin och transportera dig tillbaks till förra seklet.

Är du intresserad av sponsring genom produkttester eller andra samarbeten så får du gärna höra av dig. Dessutom förekommer ibland sponsrade produktlänkar när jag tipsar om appar och produkter, främst från Apple Store.

Har du tips, förslag på samarbete eller annat kul att komma med så kan du nå mig på cubexpert@gmail.com

Jag hoppas att du gillar MaxiMac och hittar för dig intressanta, oväntade och roliga små brottstycken av Applevärlden här.

John Sandström

@cubexpert