Antingen regnar det för mycket eller så skiner solen för starkt. Självutnämnda proffsanvändare klagar på att gammal teknik fasas ut men skulle bli förfasade om inte designen samtidigt förfinades.

MacBook Pro

Apple har koll på sina användare och den stora massan professionella användare av MacBook Pro, de som tjänar pengar på det de producerar med Apples produkter, är inte i tekniktung spjutspets. Här är kompakt format, låg vikt, vass skärm, god ergonomi och lång batteritid viktiga faktorer.

https://twitter.com/martenbjork/status/797446138953695232

De nya bildskärmar som LG tagit fram tillsammans med Apple är enkla men kapabla produkter som riktar sig till professionella användare utan större hänsyn till vass design. Kollar man lite kommentarer till nyheten om leveransstart av LG UltraFine 4K så blir ”äta-kakan-och-ha-den-kvar-mentaliteten” hos Appletyckare tydlig.

LG UltraFine 4K

”Plus, who wants to plug their beautiful, now more expensive MacBook Pro into this fugly display. It doesn’t match, and the display is ugly as sin.”