Oj. Nu blir jag allt riktigt stolt. Blogg100 2015 har gått i mål och MaxiMac står för flest inlägg. 140 inlägg på 100 dagar. Några dagar föll bort på grund av teknikstrul och krasslighet. Det har kompenserats med att jag blev så grymt inspirerad av tioårsjubileum för MaxiMac och det nya sköna designtemat Fukasawa som jag satte på plats under perioden.

Så gick Blogg100 2015

Att det hänt mycket i Applevärlden, främst med Apple Watch, har även det varit riktigt inspirerande. Min iver att få över gammalt material från MaxiMac för att få bloggen helt komplett har också hjälpt till.

Än en gång ett stort tack till Fredrik Wass som fått fart på så många bloggare i Sverige. Fortsätt att peppa varandra och att blogga för ert eget höga nöje i lust och nöd. Det ska jag göra.

”MaxiMac var den blogg som skrev flest inlägg (enligt mätningen i Notified) under utmaningen, med sina 140 inlägg på 100 dagar. Strongt jobbat!”