MaxiMac Fukasawa

Jag lutade länge åt att den nya designen för MaxiMac skulle bygga på WordPress senaste standardtema twentyfifteen. Efter lite mer efterforskning fastnade jag istället för Fukasawa som är ett av flera smarta teman skapade av designern Anders Norén från Umeå. Efter en del rensning och inställningar så är jag supernöjd med resultatet för MaxiMac med Fukasawa.

MaxiMac

Jag låter kommentarer hänga kvar så länge och behåller även reklam för Apple Store. Det finns även en del övriga inställningar som är värda att prova, som jag säkert kommer att experimentera med längre fram.

Nu ska jag till att börja med se vilken effekt den uppstädade miljön ger på responstider. Sedan ska jag givetvis göra det rätta genom att donera en slant till Anders och förhoppningsvis få bjuda på en god kopp kaffe vid tillfälle.

Droppa gärna en kommentar om vad du tycker om den nya designen och funktionaliteten. Nu är jag laddad och redo för de kommande tio åren med MaxiMac.