Kastatillbakatorsdag (Throwback Thursday) som fenomen är praktiskt för sociala mediajunkies. Hitta nåt gammalt och lägg upp på torsdag så har du fixat ännu ett inlägg.

För att få fart på min hittills långsamma flytt av material från min gamla egenutvecklade bloggplattform så har jag tänkt lägga upp en gammal månad varje torsdag. Om 45 veckor borde jag vara vid nollpunkten, mars 2005 när MaxiMac startade med detta inlägg.

Nu har jag flyttat över arkiverade artiklar från december 2008 till den nuvarande versionen av MaxiMac. Här finner du fyra favoriter från december 2008:

iPhone 10000 appar

 

Jag vill gärna ha din hjälp med att upptäcka fel, brutna länkar eller andra gremlins i artiklarna. Hittar du något som inte stämmer så får du gärna rapportera det i kommentarer till denna artikel eller ursprungsartikeln.

Det är främst de gånger jag länkat till egna äldre artiklar som fel kan uppstå när dessa flyttas över till nya MaxiMac med ny permalänk.