Mitt långvariga samarbete med svenska hörlurskreatörerna Sudio fortsätter. Lagom till julhelgen trillade ett par Sudio T2 i vitt utförande in, komplett med röd presentförpackning.

Jag har tidigare testat Sudio T2 i svart utförande som snabbt blev favoritlurar med riktigt bra ljud, bekväm passform och hantering. Sedan dess har jag använt dem flitigt och är fortsatt imponerad av den djupa basen och den rena ljudåtergivningen.

Men det är ändå något visst med vita lurar sedan Apples första iPod gjorde vita lurar ikoniska. Sudio T2 ger väldigt mycket för pengarna till den som fokuserar på att njuta av musik och vill ha något mer prisvärt än AirPods. Beställ med rabattkoden maximacjul så får du 15 procents rabatt på hela Sudios sortiment.

Sudio T2 är grymt bra och borde inte göra någon besviken. Tre års garanti efter registrering på Sudio Sphere, fri frakt med 90 dagars fri retur och de går att beställa med expressleverans och presentförpackning om du missat att skaffa en julklapp till musikälskaren.

Sudio T2 vit

Sudio T2 vit

Sudio T2 vit

Sudio T2 vit

Sudio T2 vit

Sudio T2 vit

Sudio T2 vit

Sudio T2 vit

Sudio T2 finns i fyra färger och kostar 1299 kronor med fri frakt och 90 dagars fri retur. Rabattkoden maximacjul ger 15 procents rabatt på hela sortimentet.