Apple verkar efter några års rejäl fumlighet ha fått ordning på produktuppställningen vad gäller Mac. Nya MacBook Pro 16-tum visar vägen och förhoppningsvis får vi snart även en mindre modell av MacBook Pro enligt samma recept.

Känslan är faktiskt som Marques Brownlee sätter fingret på. Apple verkar ha haft ett team som betat av de önskemål som kunderna pekat på, efter en lång tid av tondöv design som gått ut över kvalitet.

Får man önska något för nästa steg från Apple med Mac så kanske det som Luke Miani radar upp blir verklighet under 2020.

Den som likt mig själv mest håller utkik efter begagnade Macar med rätt kvalitet har inte haft det så lätt på sistone. Apple har lyckats få till några rejäla stolpskott. Luke som flitigt köper och fixar till gamla Macar har stenkoll på vilka modeller som är värda att ta sig an.