Apples försenade HomePod går att beställa från 26 januari och släpps 9 februari. Fast det dröjer ett tag innan den släpps med stöd för andra språk än engelska. Det är fortfarande väldigt mycket som är okänt kring HomePod så det ska bli intressant att se och höra vad den kan leverera.

HomePod

HomePod har från start inte stöd för stereo eller flera enheter i olika rum. Till våren kommer HomePod till Tyskland och Frankrike men det är ännu inte känt när den släpps i Sverige och andra länder.

HomePod

I samband med att HomePod annonserades så släpptes uppdateringar till iTunes och Apples samtliga operativsystem för att ge stöd för den nya musikspelaren. Om HomePod kommer att fungera med Spotify är också ett av många frågetecken kring denna hemliga lilla pryl.

HomePod

”Place HomePod anywhere in the room. It automatically analyzes the acoustics, adjusts the sound based on the speaker’s location, and separates the music into direct and ambient sound.”