I veckan fick jag ett paket med fodral för test från Totalle. Du som har en iPhone 7 kan få chansen att hjälpa mig med test av the scarf jet black eller jet white.

The scarf är ett supertunt och extremt välsittande fodral för iPhone och med ny högblank finish kan du få din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus att se ut som Apples jet black och möjligen kommande jet white.

På bilderna från uppackningen sitter en skyddande plastfilm kvar på de högblanka fodralen jet black och jet white.

Eftersom jag själv inte har en iPhone 7, utan sitter nöjd med min iPhone 6 i mattsvart fodral, så tänkte jag att du som har en iPhone 7 skulle kunna få ett fodral för test, ta några snygga bilder och skriva några rader om dina intryck som jag sedan kan publicera.

För att få chansen till ett fodral så tweetar du denna artikel med #totallee och #maximac och sedan tar jag kontakt med några kandidater för att kolla av möjligheterna att få bra bilder vid ett test. Självklart får du som blir utvald sedan behålla fodralet.

Förutom en extra mattsvart the scarf till min iPhone 6 så fick jag även den något tjockare, mjukare och genomskinliga the spy för test.

Alla fodral från Totallee, the doberman, the spy och the scarf, kostar 18 EUR och har två års garanti.

Totalle the scarf

Det som först tilltalade mig med the scarf var att min rymdgrå iPhone 6 kunde bli diskret mattsvart men fortfarande tunn och skyddad, helt i linje med den mattsvarta trend som man kan hoppas sprider sig till fler produkter från Apple.