Glädjen är stor över att inte längre behöva använda monstrositeten iTunes. Märkligt nog är glädjen ännu större över att kunna läsa igenom den voluminösa licens- och rättighetstexten som vi aldrig läst, men alltid godkänt, i tecknad form.

iTunes Terms and Conditions

Robert Sikoryak har med denna torra text i sin helhet skapat 94 seriesidor med Steve Jobs i huvudrollen, som var och en tecknats som en hyllning till klassiska serier och serieskapare. iTunes Terms and Conditions finns att läsa som tumblr och kommer snart även i pappersversion.

Här följer några nedslag från skapelsen i välkända stilar.

iTunes Terms and Conditions

iTunes Terms and Conditions

iTunes Terms and Conditions

iTunes Terms and Conditions

iTunes Terms and Conditions

iTunes Terms and Conditions

”For his newest project, R. Sikoryak tackles the monstrously and infamously dense legal document, iTunes Terms and Conditions, the contract everyone agrees to but no one reads.”