The International Consumer Electronics Show avslutar idag sin femtionde upplaga. Nyhetsflödet har som vanligt fyllts med hajpade produkter som kommer att göra föga intryck på morgondagens teknik. I år har skitstormen med uppkopplade onyttigheter helt klart slagit nya rekord.

Joy of Tech

Bara för att det går att stoppa in trådlös internernetuppkoppling i allt från hårborstar till skor så finns det i 99 fall av 100 inte den minsta anledning att göra det.

Nu ska det bli skönt att blicka fram mot riktiga nyheter från Apple under 2017 istället. Först i raden står Apples största fysiska produkt någonsin Apple Campus 2.

”Apple will announce new products in 2017. Some will be innovative and some percentage of us will hate the changes. Others will be iterative and some percentage of us will claim boredom at the lack of change. Either way, the year will be filled with equal parts surprise and delight and doom and gloom, just like every year.”