Under Apples mest imponerande produktpresentation någonsin, visade Steve Jobs för första gången upp iPhone vid MacWorld Expo 9 januari 2007. Allt var vansinnigt välrepeterat med tanke på att iPhone var långt ifrån leveransklar och  fortfarande extremt buggig.

Hela presentationen är mästerlig och en bra påminnelse om hur omvälvande iPhone var och hur långt den utvecklats under sina första 10 år.

iPhone har kommit att bli den mest inflytelserika produkten någonsin och har gjort det naturligt att kunna ha en uppsjö av smarta funktioner i fickan.

iPhone

iPhone har nu sålts i över en miljard exemplar och för varje generation ökar användarbasen. Årets generation av iPhone beräknas bli extremt framgångsrik som naturlig efterträdare till iPhone 6 som sålde extremt väl när den släpptes.

”Every once in a while, a revolutionary product comes along and changes everything.”

– Steve Jobs