Jakten på den mer eller mindre perfekta mejlappen har tagit mig på många villospår, men nu tror jag att jag hittat hem. Spark från Readdle är grymt enkel att komma igång med och att använda med Mac, iPhone och iPad.

Jag började med att ta ned Spark till min iMac där jag gått tillbaks till att använda Apples Mail som inte är någon favorit. Fort var det gjort och känslan och gränssnittet för appen satte sig direkt, snabb är den också.

Spark macOS

Sedan var det dags att installera på iPhone där jag tidigare använt Outlook som krånglat mot slutet. Därefter var turen kommen till min iPad som var ännu enklare att installera på, eftersom grundinställningarna redan var gjorda för iPhone. Bara att logga in med ett av mina mejlkonton så följde de andra med på köpet.

Spark

Det är skönt att ha samma app i alla tre användarmiljöer och Spark gör det enkelt att sålla och dumpa oönskade mejl, vilket nästan är den viktigaste funktionen för mig. Att appen inte kostar något är fantastiskt med tanke på den funktionalitet och smidighet den erbjuder.

”Out of every 200 emails arriving in your inbox, your attention is required towards maybe 15 of those. There’s too much noise.”