Något otippat så tycks den bästa ersättaren för Mailbox för iOS från Dropbox vara Microsoft Outlook. Efter att ha installerat och ställt in Outlook på min iPhone så är jag böjd att hålla med. Med Outlook integreras det mesta som behövs på ett enkelt sätt. Kalendrar, kontakter och molntjänster finns direkt tillgängliga för dina mejlkonton.

iPhone 6 Microsoft Outlook

Som vanligt har Apples appar inte en chans mot sina moderna medtävlare. Mail är verkligen ingen höjdare, varken för iOS eller OS X. Det är logiskt att integrera mejl, kalender och kontakter som Microsoft gjort sedan urminnes tid. Här har man tagit det konceptet in i ett ännu smartare paradigm. Mailbox åker härmed ut ur min iPhone och iPad och ersätts med Outlook.

”Microsoft, by way of Acompli, has really set a high standard here. Outlook honestly feels like a next-generation email app, something that will force its competitors to do a lot of work to catch up.”