Eftersom Apple inte fått tummen ur med att erbjuda vettiga skärmar till Mac så får andra tillverkare kliva in på banan. Dell brukar ha de bästa och mest prisvärda alternativen men LG har en riktig pärla till MacBook och andra Macar.

LG 27UD88

Jag gillar LG och deras prisvärda estetik. LG 27UD88 är en 4K-skärm byggd i plast men som ser riktigt trevlig ut tillsammans med Apples datorer. Med möjligheten att ansluta en MacBook med USB-C laddas datorn från skärmen och du kan ansluta hårddiskar och annat på baksidan av skärmen med vanlig USB. En mycket trevligare lösning än de fula adaptrar som kopplas direkt till datorn.

Skärmen har dessutom två anslutningar för vanlig HDMI och en för DisplayPort, samt utgång för ljud, den har däremot inte inbyggda högtalare.

Allt som allt är LG 27UD88 ett vettig alternativ för dig som har en MacBook, men även för den Mac du har nu, men som är säker för framtiden med USB-C.

LG 27UD88

”If you’re a 12″ MacBook owner, this display is quite the intriguing option. It offers true single cable connectivity that provides display, charging and data transfer functionality.”