Apple Watch kan släppas i en lätt uppdaterad version 15 mars och kommer åtminstone få en uppsättning nya armband att välja mellan. NATO-armband sägs vara på gång och skulle passa bra till Apple Watch.

Apple Watch NATO strap

Redan nu går det att köpa nylonarmband i NATO-stil till Apple Watch. Dessa enkla nylonarmband som introducerades i sin första version redan 1973 har blivit riktigt populära till klassiska herrklockor.

Apple Watch NATO strap

Nylonarmbandet med sina matta metalldetaljer matchar Apple Watch Sport riktigt bra. NATO-armband har sitt ursprung hos brittiska försvaret och benämns egentligen G10, från det formulär som skulle fyllas i för att rekvirera ett exemplar.

Apple Watch NATO strap

Ett äkta Natoband fortsätter under boetten, något som inte fungerar med Apple Watch pulsmätande sensorer.

NATO band

”NATO-style nylon straps, I think, would make great near-entry level Apple Watch options, so hopefully gives aluminum Apple Watch buyers more options with these.”