Igår fick jag tillbaks min iMac (27 tum, sent 2009) från reparation hos Grafit. Grafikkortet gav upp för ett och ett halvt år sedan och sedan har hon fått stå medan jag använt min MacBook Pro. Men oj vilken lycka att återigen ha en rejält stor bildskärm som lätt klarar många samtidiga öppna appfönster.

OS X El Capitan install

Det tog sin lilla tid att uppdatera allt, det har hänt en del sedan hon gick i dvala (strax innan OS X Yosemite). Men nu börjar det mesta vara synkat med nutid. Det jag saknar mest är en SSD. Jag bytte till SSD i min MacBook Pro och det dova rasslandet av trött hårddisk kan jag gärna vara utan.

iMac MaxiMac

Nu har jag äntligen min lilla arbetshörna som jag vill ha den, nyputsad och fin.

I ♥️ My Computer

Med en snabb SSD istället för SuperDrive eller HD så borde min sköna iMac tjäna väl ett tag till. På datorsidan går inte utvecklingen så ruskigt snabbt fram numera, så med god kvalitet i grunden räcker våra kära Macar längre. När pussade/putsade du din Mac sist?