Jag har skrivit en hel del om Apple Watch utan att titta närmare på en i levande livet. Förra veckan fick jag chansen att ta en titt på Brit Stakstons snygga svarta Apple Watch och prata lite kring hur hon använder den.

Diskreta påminnelser på handleden med Apple Watch och en iPhone 6 Plus i väskan, gör det uppkopplade livet lättare än att (nästan) alltid ha en hand upptagen med mobilen.

Apple Watch - Brit Stakston

Påminnelsen att stå upp och röra på sig är också en mycket uppskattad funktion hos Apple Watch. Själv slogs jag av hur nätt och smidig den ser ut i kontrast till Apples närgångna exponering av godbiten.

Kommunikationsdagarna 2015 - Brit Stakston

Att få lyssna till Brits klokskap om digital kommunikation vid Kommunikationsdagarna 2015 var en ren fröjd, med betydligt mer djup och gedigen kunskap än den vanliga buzzwordsvadan som många föreläsare inom området ägnar sig åt.

På fredag 4 september kan du som har möjlighet, höra Brit Stakston tala om internets roll i demokrati- och förändringsarbete, på frukostseminariet Morgonrock i Vetenskapens Hus i Luleå. Jag kommer att vara där, fortfarande starstruck.