Förväntningarna är höga när Apple TV går från hobby till skarp plattform för Apple. Nytt gränssnitt, ny modell för innehållsleverantörer och nya möjligheter för utvecklare lockar. Det här är Apples chans att visa hur en riktigt smart teve ska vara. Nya Apple TV väntas gå att köpa i oktober för någonstans mellan 149 och 199 USD.

Apple Event 150909

Spännande också att se hur Apple kommer att nyttja Bill Graham Civic Auditorium i San Fransisco, som har 6000 sittplatser, för att presentera sina nya godsaker.

Bill Graham Civic Auditorium

”A native SDK that takes advantage of the hardware fully will, for the first time ever, turn the Apple TV into a platform, a self-sustaining life form that Apple likely hopes will dominate competitors who have done only slightly better about adding third-party support.”