iCloud Bilder

OS X Yosemite har idag fått en uppdatering till 10.10.3. Den största nyheten i denna uppdatering är att appen Bilder (Photos), som ersätter iPhoto, nu finns tillgänglig för alla i skarp version. Även iOS har fått en riktigt rejäl uppdatering till 8.3 som ska snabba upp en mängd saker och åtgärda problem som hängt med länge.

Bilder OS X

Jag har varit nyfiken på Bilder för OS X länge och ser fram emot att ersätta gamla trötta iPhoto. Mest utbyte av Bilder fås tillsammans med motsvarande app för iOS och iCloud–bildbibliotek.

Bilder OS X

Räkna med att det tar ett bra tag för Bilder att tugga igenom ditt gamla bildbibliotek sedan du uppdaterat OS X. Kila iväg till App Store och uppdatera din Mac och titta in i Inställningar och Programuppdatering för att uppdatera din iPhone/iPad.

”Photos will be installed automatically when you update to 10.10.3; it appears to be a core part of OS X rather than an optional Mac App Store download.”