Så här ett par dagar innan förhandsbeställning av Apple Watch drar igång, har tidiga test av Apples senaste produktserie släppts. Det kryllar av omdömen från de som under en veckas tid fått bekanta sig med Apple Watch. Jag har listat de test jag hittat och rekommenderar att du tittar på de tre första i listan åtminstone.

Apple Watch: the definitive review

Mashable har även en lista med tester av Apple Watch som fylls på allteftersom om nu inte detta skulle räcka.

Apple Watch lider av en del barnsjukdomar och tredjepartsapparna verkar genomgående behöva poleras. Som alltid när det gäller helt nya produkter från Apple som varit i produktion inför säljdebuten ett bra tag, så ligger de första uppdateringarna av mjukvara i stort sett redo att skjutas ut när Apple Watch väl släpps till försäljning. Detta kommer säkert att fixa till mycket av det som inte varit helt på topp för test.

”The quality of Apple Watch simply as an object is meaningful. When you wear something, it matters how it feels, and it matters how you think it looks. And much like with time-telling as a feature, Apple Watch may well appeal more to those who aren’t currently watch wearers than to those who are.”