iPhone 5 Keros case

En sak jag kommer att sakna med min nya iPhone 6 är det snygga och sköna skinnfodral från Keros för iPhone 5 som jag skaffade i somras. Keros har en större modell som borde passa för iPhone 6, jag såg gärna att Keros Galaxy case Movits även skulle gå att få i svart.

iPhone 6 linea corretto

Jag hittade hursomhelst en liknande modell hos Clas Ohlson för under hundralappen. Universalfodralet från linea corretto är i storlek XXL och uppges passa bra för Samsung Galaxy S4/SIII, men funkar riktigt fint även för iPhone 6. En fördel gentemot skinnfodralen från Keros, är att detta konstläderfodral har mikrofiber på insidan.

iPhone 6 MaxiMac

Från början hade jag annars en tanke om att skaffa Apples blåa läderfodral, som skulle bli riktigt snyggt med den helsvarta fronten på min rymdgrå iPhone 6. Men efter den första smekmånadshelgen med iPhone 6 utan fodral, vill jag fortsätta att hantera iPhone 6 au naturel och har hellre ett enkelt fodral som ger bra skydd för glasfronten när den åker ner i fickan.