Nu är vi inne i den förutsägbara och tröttsamma fas när alla möjliga passar på att håna Apple genom att hävda att utvecklingen stagnerat och inget nytt egentligen visats upp. Sedan släpps själva produkterna och det visar sig att Apple gjort mer än de få saker som fokuserats på vid presentationen. Massiva försäljningssiffror och en insikt om att Apple än en gång dragit ifrån konkurrenterna blir nästa steg.

Apple - iPhone 5c

Just den här gången med Apple 5C och Apple 5S som borde gå bra att pumpa ut i hiskeliga mängder, kombinerat med debut genom gigantiska mobiloperatörer i Kina och Japan, kommer försäljningssiffrorna att bli rejält höga från start.

Den tajta integrationen mellan egen hårdvara, operativsystem och mjukvara ger ett rejält försprång vid teknikskiften som den nya 64-bitars processorn A7, rörelseprocessorn M7 och den avancerade fingeravtryckstekniken Touch ID.

Här finns mycket godsaker för utvecklare att ta del av som även fortsättningsvis gör iOS till den hetaste plattformen för appar.