Steve Jobs lyckades till slut få till ett avtal för att få in favoritbandet The Beatles i iTunes Store. Sedan debuten för The Beatles i heldigital form från november 2010 har det sålts 10 miljoner låtar och 1,8 miljoner album med bandet genom denna kanal världen runt. Nu pushar Apple lite extra för The Beatles inför julhandeln med en skön tevereklam som seglar igenom alla The Beatles albumomslag. Av tradition innebär denna årstid en rejäl försäljningstopp vad gäller den passande julgåvan iPod.

”In the first week of iTunes availability alone, customers bought 450,000 albums and 2 million songs of the group’s music. In January, Beatles sales on iTunes had reached 5 million songs and 1 million albums. Apple Corps reported on Friday that worldwide sales of the catalog on iTunes have now reached 10 million songs and 1.8 million albums.”