Nu går det att köpa Steve Jobs biografi till din iPhone, iPad eller iPod touch. Steve Jobs by Walter Isaacson kostar 139 kronor att köpa genom iBookstore för direkt leverans rätt ner i dina händer. Det går bra att hämta hem ett smakprov på 79 sidor från iBookstore som verkligen ger mersmak. Kapitelindex målar upp alla milstolpar jag vill veta mer om.

Du som föredrar Kindle kan beställa boken från Amazon. Appen för Kindle till iPhone och iPad är riktigt trevlig och utbudet av böcker är enormt. Självklart går det även att läsa böcker från Kindle direkt i Mac eller PC. Steve Jobs by Walter Isaacson levereras direkt till din Kindleapp.

”Driven by demons, Jobs could drive those around him to fury and despair. But his personality and products were interrelated, just as Apple’s hardware and software tended to be, as if part of an integrated system. His tale is instructive and cautionary, filled with lessons about innovation, character, leadership, and values.”