Om det inte går att få Steve Jobs for President (självklart har jag denna tröja själv), kan det väl duga med en annan proMac–kandidat.

Barack Obama har helt klart den mest moderna och genomtänkta kampanjmaskinen på nätet. Inte helt oväntat skyltar man dessutom friskt med sköna Appleprodukter när det gäller att visa upp allt grafiskt godis som finns att ladda ned för att stödja kampanjen.

Barack Obama och John McCain är de två kandidater som haft bäst koll på tillgängligheten med, deras respektive webbplatser har kunnat nås under hela kampanjen. Sämst i det avseendet har Hilary Clintons kampanj på nätet varit med en nertid som ligger sex gånger över nivån för de andra kandidaterna.

I USA är politiska bloggar en enormt stor företeelse, där de största aktörerna drar niosiffriga besökssiffror, varje månad.