Det bästa sättet att få kläm på det mesta är att testa. Nya iWork ’08 är inget undantag. Fiffigt då att Apple låter dig ladda ned hela paketet och testa gratis i 30 dagar. Se till att ha bra med ledigt utrymme på hårddisken först. Installationspaketet är hyfsat stort och det den installerar ännu mycket mer lagringskrävande.

Detta erbjudande finns dock inte på svenska Apples webbplats. Detsamma gäller för den stora mängd instruktionsfilmer som finns för dig som vill få koll på hur olika saker görs i Apples programsvit.

Demoversionen av iWork ’08 fungerar fint vid sidan av redan installerade versioner av iWork. En intressant observation mot sluttampen av installationen, är att den lägger till ett par saker för att få iWork ’08 att fungera under Mac OS X 10.4 Tiger. Grafiskt stöd för Tiger och ImageKit för Tiger är säkerligen sådant som egentligen hör till kommande Mac OS X 10.5 Leopard.

iWork ’08 kostar 745 kronor inklusive moms för en användare, familjepaket går lös på 945 kronor.

Snabb leverans med fri frakt från Apple Store.