Eftersom den äkta Steve Jobs inte är särskilt åtkomlig för intervjuer är såklart det näst bästa intervjuoffret med insikt den fejkade Steve Jobs. Engadget var först ut med en intervju, nu passar även Charles Jade från Infinite Loop på att ställa tio (egentligen nio) brännande frågor till FSJ.

På frågan om varför Mac OS X Leopards ”hemliga” finesser ännu inte visats upp erkänner FSJ att det inte finns några sådana.

”Okay, fair enough. Guilty as charged. Busted. Truth is, we were waiting for Vista to come out so we could steal some ideas from them. Then those bastards tricked us and didn’t put anything new into Vista that we could steal. Damn you Bill Gates! Always one step ahead of us.”

Som trogen läsare av FSJ:s funderingar har jag såklart ett par frågor jag också skulle vilja ha svar på. Har du något du alltid velat fråga Steve Jobs eller hans fejkade alter ego?