Så var det dags för ännu ett Apple Special Event vid Steve Jobs Theater. Den här gången är det tydligt att tjänstesidan av Apple är i fokus och då särskilt insteget på Netflix och HBO:s domäner med egenproducerade teveprogram.

Min känsla är att Apple kommer att göra magplask på en övermättad strömningsmarknad med urvattnat material. Apple borde hålla sig borta från att försöka leka med de coola kidsen och fokusera på att vara möjliggörare för de som har bättre fokus på att leverera intressant och lockande innehåll.

Apple special event

Men den som lever får se och den första glimten får vi se när det blir show time 25 mars direkt från Apple Park.

”Major stars that include Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, and Steve Carell, all of whom have roles in Apple shows, have been invited to attend the event.”