Apples nya generation MacBook Pro är riktigt imponerande. Touch Bar som en förlängning av tangentbordet verkar mycket genomtänkt och är helt rätt väg att gå. Touchgränssnitt för bildskärm hör hemma på enheter du håller i handen eller lägger på bordet.

Marques Brownlee fick en pratstund med Craig Federighi kring nya MacBook Pro. Marques skulle för övrigt vara en utmärkt rekrytering för Apple när det kommer till att presentera produkter.

En dator med upprättstående skärm och menyer med små pekmål ska inte ha touchskärm utan en rejäl styrplatta och från och med nu touchtangenter. Räkna med att Touch Bar även kommer att dyka upp på fristående tangentbord när nästa generation iMac visar sig om några månader.

Mike Kukielka har sin vana trogen gjort en uppackning och genomgång av minstingen bland de nya modellerna MacBook Pro. Om ett par veckor kommer nästa våg MacBook Pro med Touch Bar.