I en lång intervju för NDTV vid sitt första officiella besök i Indien, nämner Tim Cook att det är fantastiskt vilka saker som går att göra med Apple Pencil för iPhone och iPad. I sammanhanget (29 min in i videon) låter det inte som ett missförstånd utan snarare ett ärligt misstag och vad vi kan vänta oss av iPhone 7.

iPhone Apple Pencil

Detta passar dessutom bra in i ryktet att den större modellen av iPhone 7 blir en iPhone Pro. En bra differentiering med en mer avancerad kamera och stöd för Apple Pencil som matchar bra med iPad Pro.

”Well we launched a pencil not a stylus, first of all, and there’s a big difference and the things that people are doing with this pencil, I think that Steve would have loved. He loved to help people create. And if you’ve ever seen what can be created on an iphone or an ipad with that pencil is really unbelievable.”