Stranger Things är en helt ljuvlig liten pärla som sätter 1980-talskänslan perfekt. Titelsekvensen med det tidstypiska typsnittet ITC Benguiat och sin dova syntslinga matchas med en grymt snygg poster skapad av Kyle Lambert med iPad Pro.

Stranger Things

Apple försöker övertyga om att en iPad Pro räcker till för allt, men det är just så här den leverar sitt bästa, som ett vasst verktyg för illustrationer.

Stranger Things

Skisserna är gjorda med Apple Pencil och Procreate på iPad Pro och sedan färdigställda på en Mac med Photoshop och hundratals lager.

Stranger Things

Har du inte sett Stranger Things än så passar de lite mörkare och blåsiga kvällarna denna tid bra för att kura upp i soffan.

”I used the iPad Pro to do the preliminary composition ideas and the sketch that became the final Stranger Things poster. I chose to use the iPad Pro for the drawing stage of the poster because I find that I am able to sketch in a very natural way on the device using the Apple Pencil.”