Idag glöder fiberkablarna i Apples datacenter när alla OS och lite till uppdateras. OS X, iOS, tvOS, watchOS och till och med ångmaskinen iTunes får nya buggfixar, säkerhetsfixar och funktionsförfiningar idag, så sätt igång och uppdatera dina prylar. Allt i väntan på WWDC16 om en månad när riktigt nya versioner av OSen släpps.

Apple prylar

En sak jag verkligen hoppas att Apple åtgärdat eller snart kommer att åtgärda är de ologiska dialogrutor som OS X och det musikförgörande hatobjektet iTunes lider av. Det krävs en enorm insats av semantiskt och logiskt kunnande för att deschiffrera språkligt miserabla dialogrutor som med ett felaktigt knapptryck tycks kunna framkalla fatala konsekvenser.

OS X idiotisk dialogruta

”Presumably a lot of Apple’s operating-system engineers are now focused on new versions of all of these systems for unveiling next month at Apple’s Worldwide Developer Conference in San Francisco.”