Inte nog med att den är en grym liten kamera i samma klass som iPhone 6s, iPhone SE är en smartmobil som kommer att hänga med flera år framöver. Apple har gjort ett riktigt smart drag genom att packa in modern hårdvara i ett enklare yttre.

iPhone 5 SE

Instegsmodellen för iPhone har alltid legat ett par år efter toppmodellerna men inte nu längre. Apple kan låta iPhone SE leva oförändrad i ett par år utan problem och låta dess köpare vara trygga i att den får support med uppdaterade operativsystem.

iPhone SE

Med iPhone SE finns ingen anledning att av ekonomiska skäl välja något annat än allt det som lockar med iOS. iPhone SE kan stå stadigt vid sidan av den vanliga produktcykeln för iPhone och för den som främst vill ha en smartmobil för kameran så är iPhone SE ett givet köp.

”Consumers who purchase the iPhone SE can know with confidence that it will continue to be supported and operate properly for years to come — at least as long as the flagship iPhone 6s sticks around, which carries the same internal specs.”