Let us loop you in är den rubrik som Apple lockar med inför sin produktlansering 21 mars. Det blir Apples egna mindre scen vid huvudkontoret i Cupertino som gäller för de inbjudna gästerna.

Let us loop you in

Inbjudan ger inga tyngre ledtrådar. Färgschemat är samma silver, rymdgrå, guld och rosa guld som är vanliga för Apples produkter och loop kan både vara en referens till adressen 1 Infinite Loop och nya armband till Apple Watch.

Sedan kan vi räkna med att Tim Cook på något sätt kommer att rama in detta event med den pågående rättsliga fajten med FBI. Let us loop you in strömmas direkt av Apple och drar igång 20.00 svensk tid.

”It’s possible the presentation could be the last to be held at Apple’s current headquarters, as Cook said at last month’s annual shareholders meeting that the 1,000-seat theater at Apple’s upcoming Campus 2 may open in time for next year’s shareholder meeting.”