Apples produktpresentation 21 mars kan bli den sista från Apple Town Hall. Genom åren har många viktiga produkter presenterats för en mindre skara från media här vid Apples huvudkontor. När Apple Campus 2 blir inflyttningsklart vid årsskiftet kan Apple flytta nästan alla produktpresentationer till sitt nya rymliga auditorium med 1000 sittplatser.

Apple Town Hall Auditorium

Jason Snell och Steve Hacket har gått igenom några av de mest framträdande lanseringarna vid Apple Town Hall som har plats för 300 gäster. Den första och avgjort viktigaste var premiären för iPod i oktober 2001.

iPod

”To demonstrate the iPod’s features as a music player without requiring the less savvy members of the media to rip their own CDs and transfer them to the iPod, the players given to the press were pre-loaded with the contents of a few albums.”