Tim Cook Federico Viticci

Federico Viticci är en av mina favoritskribenter vad gäller Apple. Han har under lång tid fått bevaka Apples event på avstånd från Italien, men fick nu för första gången chansen att vara med på plats för Apples event Spring Forward.

Federicos intryck har samlats i en lång och läsvärd artikel. Bland annat har han många insiktsfulla tankar kring HealthKit, MacBook och Apple Watch.

Apple Watch Spring Forward

Liksom vid introduktionen av iPhone och iPad, så har Apple Watch visats upp utifrån några få, centrala användningsområden. Liksom för dessa föregångare kommer applikationer som vi inte ännu föreställt oss att tas fram och ge många aha-upplevelser under de kommande månaderna.

”Apple is describing what they consider the primary functionalities of the Watch, but I get the feeling that nobody knows what is going to happen, exactly. And that’s the point – instead of being a criticism to Apple for a lack of focus, this uncertainty should be regarded as excitement for a platform that’s already open to innovation.”