Apple Watch

Just nu är det mycket buzz på nätet kring funktioner och hårdvaruprestanda för Apple Watch inför Apples event Spring Forward som inte tidigare varit kända. Men det är inte sånt som ytterst avgör hur väl Apple Watch kommer att tas emot. Apple Watch kommer likt andra milstolpar för Apple att nå framgång för att den löser problem, förenklar kommunikation och tillför värde till våra liv.

John Biggs har formulerat förtjänsterna med Apple Watch på ett mycket elegant och övertygande sätt, utan att fastna i teknikaliteter. Apples omsorg när det gäller utmaningen att förnya och ge mer funktionalitet till en av våra mest personliga tekniska prylar, som funnits i över hundra års tid, är det som avgör.

Att med en snabb vridning av handleden och ett ögonkast, få bekräftelse på om det är dags att agera eller ta det lugnt, kommer snart att bli omistligt för miljoner användare av Apple Watch. Att ständigt ta fram, slå på, kolla runt, och sedan plocka bort en iPhone som pockar på uppmärksamhet, kommer att upplevas som en parentes i utvecklingen.

Apple Watch rosa guld

Att ett armbandsur dessutom är ett personligt smycke som kan signalera mycket om bäraren har Apple greppat fullt ut, medan de flesta andra försök i genren på sin höjd kunnat locka de allra mest teknikprylsintresserade.

”Apple makes things people want to buy while most manufacturers make things that they want people to buy.”