Apple Spring Forward

Jag tror att Apple Watch, tillsammans med en uppdatering av iOS för att fungera med Apple Watch, räcker långt för kvällens event Spring Forward. Den app eller de inställningar som behövs, för att från iPhone ställa in hur och vad iPhone och Apple Watch ska kommunicera med varandra, tror jag kan komma att ge en skön försmak av Apple Watch.

Här har Apple chansen att simulera och visualisera hur en Apple Watch fungerar på ett snyggt sätt. Helt enkelt en liten trojansk app i allas iPhone som säljer konceptet med Apple Watch.

Det är många applesajter som lagt upp sina önskelistor inför kvällens event. Kif Leswing tycker jag har fått till en ganska sansad bild över vad Spring Forward kan få för innehåll. Jag kommer att sitta klistrad framför plasman med sin nya Apple TV ikväll 18.00 hos oss (amerikansk sommartid) för att se ännu ett kapitel i Apples produkthistoria presenterat fullt ut.

”It’s been almost confirmed that Apple Watch will require a companion iOS app for changing settings and controlling the watch.”