Apple revenue Q1 2015

Apple har gjort den största vinsten som något företag någonsin gjort genom sitt senaste kvartal, Q1 2015. Alla försäljningssiffror är sånt som andra företag bara kan drömma om, men allra mest imponerande är hur iPhone 6 dominerat. I snitt har Apple sålt 34000 iPhone varje timme, 24 timmar om dygnet, under hela kvartalet.

Det finns mycket att fördjupa sig i bland det som skrivits av de som granskat Apples rekordkvartal.

Fler analyser lär följa den närmaste tiden och inte ens de mest fantasilösa och fyrkantiga bland marknadsanalytiker, borde längre kunna blunda för att Apple inte följer den affärslogik mer traditionella företag har att hålla sig till.

”Apple lost more money to currency fluctuations than Google makes in a quarter. And yet it’s Google that is feared, and Apple that is feared for.”