Det finns sedan länge appar som låter din iPad agera extraskärm till din Mac, men de har varit klumpiga att använda och litat till seg trådlös överföring. Duet Display är en app som låter dig koppla en iPad eller iPhone som extraskärm med snabb respons till din Mac med OS X 10.9 eller senare, genom den vanliga USB-laddkabeln.

MacBook Air iPad Air Duet

Duet Display kostar 75 kronor via App Store och kan säkert vara värd sitt pris för dig som har en gammal trött iPad liggande. Grundkraven som anges på App Store med iOS 5.1.1, gör att den ska fungera med första generationen iPad. På webbplatsen uppges däremot iOS 6 eller högre vara grundkravet, men utvecklaren har lovat att en uppdatering snart ska släppas för att hantera iOS 5.1.1.

”Duet says its app was developed by a team of ex-Apple engineers, and it definitely seems to benefit from this expertise.”