Apple revenue

Det blev ännu ett rekordkvartal för Apple med Q4 2014. Lanseringen av iPhone 6 under detta kvartal har varit den största någonsin, vilket resulterat i 39,27 miljoner sålda iPhone. 12,3 miljoner sålda iPad och 5,5 miljoner Mac är heller inte fy skam.

Omsättningen landade på 42,1 miljarder USD med en nettovinst av 8,5 miljarder USD. Marginalerna låg på 38 procent och försäljningen utanför USA stod för 60 procent av omsättningen.

”Our fiscal 2014 was one for the record books, including the biggest iPhone launch ever with iPhone 6 and iPhone 6 Plus. With amazing innovations in our new iPhones, iPads and Macs, as well as iOS 8 and OS X Yosemite, we are heading into the holidays with Apple’s strongest product lineup ever. We are also incredibly excited about Apple Watch and other great products and services in the pipeline for 2015.”

–Tim Cook, Apple CEO