Om drygt en vecka får vi en ny generation iPhone presenterad. Innan dess kan det vara läge att begrunda den utveckling iPhone genomgått för varje ny generation. Det var inte särskilt länge sedan iPhone först dök upp och förändrade allt vad gäller personlig, mobil teknik.

Min redigerade video från den ursprungliga presentationen är värd att titta på för att rekapitulera hur den mobila marknaden såg ut för bara sju år sedan. Hela presentationen från introduktionen av iPhone med Steve Jobs är rent mästerlig.

Apple Invitation 9.9.2014

Det kommer inte bara att handla om iPhone 6 vid Apples event 9 september, det står helt klart. Flint Center som Apple valt denna gång har en kapacitet på 3000 platser, vanligtvis brukar Apple använda sig av Yerba Buena Center med 700 platser.

Here's the mystery building Apple is crafting for its big reveal | Cult of Mac

Förutom den större arenan har Apple byggt upp extra lokaler som signalerar att det är riktigt många och stora saker i görningen denna gång.

”The Flint Center has a capacity of nearly 3,000 people, compared to just over 700 for the oft-used Yerba Buena Center, suggesting that Apple could be preparing for an extremely important launch.”