Uddeboverket Luleå graffiti Karl Nordström

Graffiti är helt rätt på rätt ställe. Ett bra exempel på det är Uddeboverket här i Luleå som sedan några år pryds av monumentalt snygg graffiti av Karl Nordström som verkligen tillför något till ett annars grått industrilandskap. Tyvärr har något ljushuvud hos kommunen fått för sig att måla över mångårig och färgrik gatukonst i gångtunnlar med grå färg. Det enda sånt leder till är en tråkig passage och fult klotter i form av taffliga taggar och ännu mer onödiga kostnader för sanering.

The 40 best free graffiti fonts

Om du som jag gillar tänkvärd och inspirerande graffiti i rätt sammanhang så kan det vara värt att titta igenom denna samling av 40 gratis typsnitt med graffitikänsla. Hur länge sedan var det förresten som du gladde din Mac med ett nytt typsnitt?

”We’ve sourced the coolest free graffiti fonts for you to use, no catch, so you can add a bit of Banksy to your project.”