Spotify går från klarhet till klarhet. Med 10 miljoner betalande användare av totalt 40 miljoner är Spotify den hetaste strömmande musiktjänsten. Nu kan du även använda Spotifys mer än 20 miljoner låtar direkt i mixningsappen djay 2 för iPhone eller iPad. Fram till 29 maj är djay 2 för iPhone från algoriddim dessutom gratis i App Store.

djay 2 iPhone

Det är nog bara en tidsfråga innan Apple tar sig an strömmande musik genom köpet av Beats Music. Spotifys boss Daniel Ek ser det som självklart att Apple förr eller senare kliver in på arenan. Att kunna hantera musik som en tjänst vilken går att använda fritt i en mängd olika appar och sammanhang är verklighet med Spotify idag.

djay 2 iPad

”A subscription music service API built-in to iOS could unleash a whole new category of apps to give the iPhone and iPad a unique differentiator from Android, especially if Apple were to bundle the service into the cost of the device itself.”