Det viktigaste för en strömmande musiktjänst är att fokusera på mobilt användande. En visuellt lockande app med intuitivt gränssnitt och smarta funktioner är värt mycket och det är säkert en stor del i attraktionen med Beats Music för Apple. De stora strömmande tjänsterna har bra koll på varandra så mycket av det uppkomlingen Beats Music (som inte finns tillgänglig i Sverige) visat upp har även marknadsledande Spotify i sin app.

Beats Music app

Beats Music och filosofin bakom musiktjänsten passar som hand i handske med Apples mantra om att befinna sig i skärningspunkten mellan teknik och humanism.

http://youtu.be/0qfdzjmPDr8

”The company’s goal of using traditional music streaming as the backbone for a service that prioritizes curation, contextual discovery, and meaningful recommendations is elegantly laid out in their first commercial, created by Trent Reznor.”