iOS 7.1 uppdatering

Med nya iOS 7.1 ska en del vassa kanter slipas till, detaljer putsas och omotiverade krascher med omstart minska i antal. Det krävs hyfsat med armbågsrum för att uppdatera så för många av oss blir det att dyka in i Användningsinställningar och dumpa de där apparna du ändå inte använder, synka och rensa bilder med iPhoto och lätta på offline–spellistor i Spotify. Sen är det fritt fram att kicka igång Programuppdatering och uppdatera till iOS 7.1.

Med iOS 7.1 kommer även stöd för Apple CarPlay. Så fort du uppdaterat är det fritt fram att beställa en ny Ferrari, Mercedes eller Volvo som klatschigt tillbehör till din iPhone.

”The update brings a whole pile of fixes. It addresses a crashing bug with the iPhone 5S, improves speed on the iPhone 4, introduces the new CarPlay feature, adds new accessibility options, and makes a handful of other refinements to the UI.”