Flying Tosters After Dark in CSS

Det var en gång när höjden av nördig coolhet var att låta bevingade brödrostar och rostat bröd flyga fram i en ständig ström över din Macintosh bildskärm. Allra helst om du hade lyxen att hantera en Macintosh med färgskärm och rejält med processorkraft. Nu kan du låta nostalgins vingslag flaxa vilt i din webbläsare istället, med en helt perfekt replika av skärmsläckaren After Dark återskapad med CSS.

Det är bara att klicka på valfri skärmsläckare i After Dark in CSS och njuta av den sköna animerade grafiken i din Mac, iPad eller iPhone.

After Dark in CSS

”Bryan Braun has brought Flying Toasters, along with other After Dark screen savers, back to life, and he did it all with CSS. That means you can relive Fish, Spotlight, Rainstorm, Warp, and more right in your browser — and you can do it on your Mac, iPad or iPhone. No kidding.”