Samsung verkar inte ha haft en susning om Apples nya 64-bitars A7-processor och fick säkert skrämselhicka av att se sig rejält omåkt vad gäller processorutveckling. TSMC som Apple investerat i verkar inte vara riktigt redo att producera processorer med teknik för 20 nm ännu. Så vem har i sådana fall tillverkat Apples A7-processor? Svaret kan vara Intel.

Intel 22 nm Tri-Gate

Intel har kapacitet och teknologi för att kunna producera något som motsvarar det vi vet om Apples A7-processor. När iPhone 5S släppts och nyfikna själar hyvlat ner processorkapseln till själv processorn kanske vi får svaret.

”I will leave it for you to come to your own conclusions, but if there is another semiconductor manufacturer that is capable of the A7 volume at anything close to 22nm, Intel and I are in deep yogurt.”